Kamer boeken bij Hotel Verviers

Onze gasten beoordelen ons met een

8,5
uit 10772 betrouwbare beoordelingen
Overnachten hotel Verviers

Overnachten

Overnachten bij hotel Verviers

Kom volledig tot rust in één van de hotelkamers van Van der Valk Hotel Verviers. Ons hotel telt 100 kamers, waaronder 40 Duplex Superior kamers, 9 Junior suites met bubbelbad en 5 ruime Business suites met bubbelbad.

zalen hotel Verviers

Vergaderen

Multifunctionele zalen

Van der Valk Hotel Verviers beschikt over 9 multifunctionele zalen met een capaciteit van 300 personen. Voor de organisatie van seminars, vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften en meer!

eten en drinken hotel Verviers

Eten en drinken

Culinair genieten in Verviers

Ons restaurant L'Entrepôt, met aangrenzend terras op het zuiden, is dagelijks geopend. Ontdek en geniet van onze rijke en gevarieerde kaart met haar internationale smaken. Bij mooi weer, bieden wij u de mogelijkheid om gastronomische avonden te organiseren aan het zwembad.

Fitness & Wellness Verviers

Beautycentrum

Fitness & wellness

Kom heerlijk ontspannen in ons Wellness & Beauty Centrum! Wij bieden verschillende behandelingen, van massages tot schoonheidsbehandelingen. Ons beautycentrum is toegankelijk voor hotelgasten en externe gasten.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, deal, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst
Giftcard Van der Valk

Giftcard

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk Giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel. Hopelijk zien we u snel in één van onze Van der Valk hotels!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten