Seminariezalen in Verviers : Uw uitzonderlijk evenement in het Van der Valk Hôtel

Als u op zoek bent naar een ideale locatie voor uw evenementen, dan bieden de seminariezalen in Verviers van het Van der Valk Hôtel u een ideale oplossing. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan uw seminarbehoeften te voldoen, van kleine strategische vergaderingen tot grootschalige evenementen. Ontdek waarom ons hotel de perfecte keuze is voor uw volgende zakelijke bijeenkomst.

Seminariezalen in Verviers: gemakkelijk toegankelijk, gratis parkeren

Bereikbaarheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een locatie voor uw seminarie. Het Van der Valk Hôtel Verviers onderscheidt zich door zijn gemakkelijke bereikbaarheid, vlakbij de snelweg, zodat uw deelnemers de locatie zonder problemen kunnen bereiken.

Naast een vlotte bereikbaarheid beschikken we ook over een ruime gratis parking. Nog een reden om te kiezen voor onze seminariezalen in Verviers.

Veelzijdige ruimtes voor al uw evenementen

Met negen multifunctionele zalen voor maximaal 300 personen biedt het Van der Valk Hôtel Verviers een uitzonderlijke veelzijdigheid. Onze ruimtes zijn ontworpen voor een breed scala aan evenementen, van kleine, intieme vergaderingen tot grootschalige seminars en conferenties. Hoe groot uw groep ook is, onze faciliteiten zijn er klaar voor.

Een commercieel team tot uw dienst

Seminariezalen in Verviers, maar dat is niet alles... Als u uw evenement bij ons organiseert, profiteert u ook van het professionalisme van ons verkoopteam. Voor elk van uw evenementen zal ons team u helpen om het zo te organiseren dat het 100% uw waarden weerspiegelt.

Seminariezalen in Verviers maar ook cateringoplossingen op maat

Wij begrijpen dat de culinaire ervaring een integraal onderdeel is van elk evenement. Onze gevarieerde cateringoplossingen geven u de flexibiliteit om het menu te kiezen dat het beste bij uw evenement past. Van verkwikkende koffiepauzes tot volledige maaltijden, ons keukenteam zorgt ervoor dat uw deelnemers genieten van een superieure maaltijd.

Als u op zoek bent naar seminariezalen in Verviers die aan al uw behoeften voldoen, dan is het Van der Valk Hôtel de voor de hand liggende keuze. Met een goede bereikbaarheid, moderne faciliteiten en een toegewijd team staan we klaar om van uw evenement een gedenkwaardig succes te maken. Contacteer ons vandaag nog om een uitzonderlijk seminarie te plannen dat een blijvende indruk zal nalaten.