Over ons

Op 30 kilometer van Luik en minder dan 20 km van het circuit van Spa-Francorchamps vindt u aan de poort van de Ardennen het nieuwe hotel Verviers van de groep Van der Valk. Wij ontvangen er onze gasten sinds 1 augustus 2009.

De ligging is erg strategisch. Het viersterrenhotel bevindt zich dicht bij de afrit van de E42, bij het Ardennes Outlet Center, een cinemacomplex en niet ver van het stadscentrum. U krijgt er een kwaliteitsservice in een omgeving die is aangepast een de wensen van zowel zakenreizigers als toeristen.

Met een luxueuze inrichting in een oud douanedepot van het verdwenen station West-Verviers, kan het hotel-restaurant Verviers bogen op een bijzondere architectuur, waarvan de bouw teruggaat naar 1891.

Daarnaast ligt de luchthaven van Luik op nauwelijks 45 km en die van Brussel-Nationaal op 135 km. Vanuit het nabijgelegen centraal station van Verviers bereikt u gemakkelijk het TGV-station van Luik-Guillemins. Het hotel beschikt ook over een ruime parking.

Het hotel-restaurant Verviers biedt tal van faciliteiten aan om tegemoet te komen aan al uw wensen.

Terras

Het viersterrenhotel beschikt aan weerszijden van de hoofdingang over een groot terras met ligging op het zuiden.

Zwembad

Ook het zwembad ligt op het zuiden: intimistisch en alleen voor de hotelgasten. Het zwembad is elke dag van 8 tot 22 uur toegankelijk.

Vergaderingen en banketten

Voor de organisatie van seminaries, conferenties, evenementen, huwelijken, recepties, e.d. beschikt het hotel over 9 polyvalente en moduleerbare zalen met een maximumcapaciteit van 300 personen. Deze ruimten kunnen op allerlei manieren worden aangepast.

U kunt een beroep doen op onze organisatoren van conferenties of banketten om alle details van de organisatie tot in de puntjes af te werken.

Kamers

Het hotel Verviers heeft 100 kamers, waarvan 40 superior duplex-kamers, 9 junior suites met bubbelbad en 5 ruime business-suites met bubbelbad, waarvan 1 appartement “long stay”.

De kamerprijzen hangen af van de bezettingsgraad van het hotel, de periode en de evenementen die plaatsvinden in de regio.

Restaurant et bar « L'Entrepôt »,

Ons restaurant « lounge » beschikt over een terras op het zuiden en is elke dag geopend. U kunt er genieten van een uitgebreide en gevarieerde kaart met internationale gerechten. Elke 1ste zondag van de maand en op feestdagen wordt u, naast de kaart en meerkeuzemenu’s, vanaf 12 uur een « brunch »-buffet vol geuren en kleuren aangeboden. ’s Avonds kunt u genieten rond het zwembad.

"L'Entrepôt" beschikt ook over een brasserie

De ideale plek om in een ontspannen sfeer te genieten van een glas.

Het hotel-restaurant hecht veel belang aan de geldende ecologische regelgeving en heeft daarom voor geothermie gekozen. Onze hele infrastructuur is bovendien aangepast om personen met beperkte mobiliteit te ontvangen.