Meetings & Events

Vergaderen

Voor de organisatie van seminars, vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften en feesten kunt u terecht bij Van der Valk Hotel Verviers. Ons hotel beschikt over 9 verschillende multifunctionele zalen met een capaciteit van 300 personen. Op verzoek kunnen wij zorgen voor uitzonderlijke momenten, om uw team te verrassen en samen te brengen en goede prestaties te belonen.

Wij hebben de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten, van 20 tot 400 personen. Voor al uw maaltijden, drankjes, lezingen, seminars, conferenties, tentoonstellingen... onze 9 flexibele vergaderzalen zijn voor allerlei doeleinden geschikt en kunnen voldoen aan de meest veeleisende wensen.

Wij bieden u het onderstaande vergaderarrangement. De aangeboden koffiepauze kan voor €2 extra per persoon in de vergaderzaal plaatsvinden.

Vier de liefde!

Trouwen

Vier de liefde!

Gelegen aan de poort van de Belgische Ardennen en op 20 kilometer van Luik, is Hotel Verviers de perfecte locatie voor uw bruiloft! Wij versieren uw zaal zoals u het wenst, naar uw eigen smaak. Of het nu gaat om bruidsboeketten of tafelstukken, u beslist! Verse bloemen geven uw feest een extra feestelijk tintje.