Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant L'Entrepôt

Ons restaurant

Ons restaurant L'Entrepôt, met terras op het zuid, is dagelijks geopend. Geniet van onze rijke en gevarieerde kaart met haar internationale smaken of van onze summer terrasse menu. Bij mooi weer bieden wij u de mogelijkheid om gastronomische avonden te organiseren aan het zwembad. Ons restaurant is de ideale plek om een heerlijk glas wijn te drinken of culinaire wereldsmaken te ontdekken.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bar - Brasserie

Onze brasserie

De brasserie van het hotel is het hele jaar door geopend van 07:00 uur 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds. Of het nu is voor een lunchpauze, een drankje in een ontspannen sfeer of om te genieten van antipasti, de brasserie is de ideale plek om te genieten in een culinaire en ontspannen sfeer.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zondags genieten

Brunch

Elke zondag en op feestdagen nodigen wij u graag uit voor een heerlijke brunch. U kunt bij ons brunchen van 12:00 uur tot 15:30 uur voor een prijs van €36.5 per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een tarief van €18.25

De brunch is gereserveerd aan tafel en inclusief zoete lekkernijen, een aperitief en koffie en thee.

Voor vragen of een reservering kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom om bij ons te ontbijten van 07:00 tot 11:00 uur. Ons ontbijtbuffet is gevarieerd en bestaat onder andere uit gerookte zalm en bubbels. Het ontbijtbuffet is voor iedereen toegankelijk en niet alleen voor onze hotelgasten.

De prijs voor hotelgasten: €21 p.p. - Niet-hotelgasten: €23 p.p.
Kinderen jonger dan 12 jaar: €11.5 p.p.