Breid uit met een menu

Wij bieden voor, tijdens of na uw vergadering of evenement een heerlijk driegangenmenu aan. Het menu kost €45 per persoon.

Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Koude voorgerechten
  • Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood
  • Tartaar van tonijn met gember, koriander en jonge uitjes
  • Carpaccio van rundvlees met truffel, gedroogde vruchten en balsamico
  • Koud voorgerecht geïnspireerd door de chef van het seizoen
Warme voorgerechten
  • Sint-jakobsschelp cassolette met fijne kruiden en prei fondue
  • Blokje rode tonijn en halfgare foie gras, salade van groene bonen en citrus-soja vinaigrette
  • Gekonfijte kwartelfilet, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
  • Warm voorgerecht geïnspireerd door de chef naargelang het seizoen
Hoofdgerechten
  • Lamskonfijt, zoete aardappelpuree, geglaceerde raapjes en thijmsap
  • Suprême van geel gevogelte, saus van morieljes en gele wijn, aardappelpannenkoek en gestoofd witloof
  • Kalfsfilet Fontina, Parmaham, cannelonni en marsala jus
  • Kabeljauwfilet in vierge olie, gegrilde aardappelen en piperade
  • Rode filet en groenten in tagliatelle met artisjokcrème en sinaasappel- en gembermousseline
    Risotto met courgettes, mascarpone en kerstomaatjes
  • Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Desserts
  • Bordje met 4 Belgische kazen, Luikse siroop en briochebrood.
  • Chocoladefondant met een bolletje vanille-ijs.
  • Crème brûlée met de smaak van het moment.
  • Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef.
  • Stuk cake (tegen betaling)

Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!

Opties
  • Hoofdgerecht/dessertmenu: €36 p.p.
  • Voorgerecht/schotelmenu: €40 p.p.
  • Tweede voorgerecht: €12 p.p. 
  • Kaas: €9 p.p.
  • Seizoenssoep : €4,5 p.p.
  • Trou Normand met likeur : €4 p.p.
  • Stuk cake (op verzoek)