Breid uit met een menu
Wij bieden voor, tijdens of na uw vergadering of evenement een heerlijk driegangenmenu aan. Het menu kost €40 per persoon.
Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Variaties mogelijk:
- Menu hoofdgerecht/dessert: 32€/pp
- Menu met voor- en hoofdgerecht: 35€/pp
- Kaas: vanaf 11€/pp
- Seizoenssoep: vanaf 6€/pp
- Trou Normand: vanaf 4€/pp
Koude voorgerechten
- Carpaccio van Limousin rundvlees, oude balsamico, rucola en Grana Padano
- Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringeitjes
- Klein stukje visterrine, coulis van waterkers
Warme voorgerechten
- Cassolette van scampi's met kleine groenten en lichte room met bisque
- Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen)
en Serrano ham - Cannelloni van zalm met florentijnse saus
- Koud of warm voorgerecht volgens de seizoensinspiratie van de chef-kok
Hoofdgerechten
- Eendenborst met sinaasappel en jonge uien a la plancha
- Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfssap met kruiden en geglaceerde groenten
- Iberische pluma in tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) met polentafrietjes en sterk sap (10 dagen van tevoren te bestellen)
- Op de huid gegaarde zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
- Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn gebakken Luikse saus
- Cannelloni met ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
- seizoensgerecht geïnspireerd door de chef
Desserts
- Duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood
- Warme appeltaart met kaneelijs
- Tiramisu
- Chocoladekoepel met vanillecrème
- Koepel van rood fruit en seizoensfruit
- Citroenkoepel met seizoensfruit
- Seizoensdessert van de chef
Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!
Menu Prestige
Stel uw eigen menu samen uit onze voorstellen.
Prestige menu: 49€ voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
Identieke menukeuze voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud.
Variaties mogelijk:
- Hoofdgerecht/dessertmenu: 36€/pp
- Menu met voor- en hoofdgerecht: 40€/pp
- Tweede voorgerecht: 15€/pp
- Kaas: àpd 11€/pp
- Seizoenssoep: àpd 6€/pp
- Trou Normand met likeur: àpd 5€/pp
vegetarisch/halal/kindermenu beschikbaar op aanvraag
Koude voorgerechten
- Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood
- Tonijntartaar met gember, koriander en jonge uien
- Rundscarpaccio met truffel, gedroogd fruit en balsamico
Warme voorgerechten
- Slice of foie gras, seasonal chutney and brioche bread
- Tuna tartar with ginger, coriander and young onions
- Beef carpaccio with truffle, dried fruits and balsamic
Hoofdgerechten
- Coquillecassolette met fijne kruiden en preifondue
- Halfgare rode tonijn en ganzenleverblokjes, groene bonensalade en citrus-sojavinaigrette
- Gekonfijte kwartel, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
- Koud of warm voorgerecht geïnspireerd door het seizoen van de chef
Desserts
- Bord met 4 Belgische kazen, Luikse stroop en briochebrood
- Chocolade fondant met een bolletje vanille ijs
- Crème brûlée met de smaak van het moment
- Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef
- Piece of cake (extra kosten)