Van der Valk Hotel Verviers

Eten & drinken

Menu's

Creëer uw eigen menu via onderstaande keuze
(Koffie & snoepgoed worden aangeboden bij alle menu's)

Koude voorgerechten

• Carpaccio van Limousin-rund, oude balsamico, rucola en granada.
• Zalmcarpaccio met limoen, room en haringkuit.
• Plakje ganzenlever, seizoenschutney, mesclun en briochebrood .... + 4 €
• Tonijntartaar op Aziatische wijze
• Visterrine, waterkerscoulis.
• Salade Périgourdine,ganzenlever,gerookte eendenborst, vijgenconfijt.
 

Warme voorgerechten

• Cocotje van st-jacobs met fijne  kruiden en gestoofde  prei.
• Cocotje van scampi’s met groenten en lichte bisque-roomsaus
• Halve Canadese kreeft gegrild met lookboter op een bedje van jonge sla ....... + 4 €
• Krokante gebakken ganzenlever met appels, jus met calvados.
• Gebakken kalfszwezerik, peterselie-olie en pastinaakcrème ....... + 4 €
• Romige risotto met champignons of asperges, Serranoham.

Soepen

Soepen: € 3,50 extra


Aspergeroomsoep
Champignonroomsoep

Bloemkoolroomsoep
Tomatenroomsoep
Bisqueroomsoep
Minestrone

Sorbet

perensorbet, framboos, citroen, sinaasappel

Hoofdgerechten

• Geconfijte lamschenkel met zoete aardappelpuree, geglaceerde rapen en een jus met thijm
• Gevogeltefilet met Normandische saus, aardappelgratin, jonge groenten.
• Roulade van de kip gevuld met groenten, tartufata en gevulde aardappel
• Kalfshaas met rodewijnsaus, aardappelrösti en gestoofde wortelen.
• Varkenshaas met Ardeense ham en abdijbiersaus, gegratineerde broccoli.
• Kabeljauw in een korst met dragon, gepureerde olijven, groenten van de dag.
• Filets van zeebrasem met zuivere olijfolie, krielaardappelen, rucola en parmezaanse kaas.
• Half gebakken zalm steak, taartje met zuiderse groenten, aardappelpuree en een romige currysaus

Kazen

• Kaasduo uit de streek met Luikse siroop en briochebrood.
• St-Marcelin , lauw-warm op toast met lavendelhoning.
 

Desserts

 Nagerechten.

  •  Lauw-warme appeltaart met kaneelijs.
    •Tiramisu.
    • Taartje met rood fruit.
    • Profiteroles met vanilleijsen warme chocoladesaus.
    • Dôme van chocolade en vanillecrème.
    • Dôme van rode vruchten  en seizoensfruit.
    • Dôme van citroen en seizoensfruit.
    • Chocoladefondant en vanille-ijs.
    • Crème brûlée met de parfum van het moment.
    • Ijstaart  of gateau ..... 4 € supp