Breid uit met een menu
Wij bieden voor, tijdens of na uw vergadering of evenement een heerlijk driegangenmenu aan. Het menu kost €45 per persoon.
Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Koude voorgerechten
- Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood
- Tartaar van tonijn met gember, koriander en jonge uitjes
- Carpaccio van rundvlees met truffel, gedroogde vruchten en balsamico
- Koud voorgerecht geïnspireerd door de chef van het seizoen
Warme voorgerechten
- Sint-jakobsschelp cassolette met fijne kruiden en prei fondue
- Blokje rode tonijn en halfgare foie gras, salade van groene bonen en citrus-soja vinaigrette
- Gekonfijte kwartelfilet, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
- Warm voorgerecht geïnspireerd door de chef naargelang het seizoen
Hoofdgerechten
- Lamskonfijt, zoete aardappelpuree, geglaceerde raapjes en thijmsap
- Suprême van geel gevogelte, saus van morieljes en gele wijn, aardappelpannenkoek en gestoofd witloof
- Kalfsfilet Fontina, Parmaham, cannelonni en marsala jus
- Kabeljauwfilet in vierge olie, gegrilde aardappelen en piperade
- Rode filet en groenten in tagliatelle met artisjokcrème en sinaasappel- en gembermousseline
Risotto met courgettes, mascarpone en kerstomaatjes - Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Desserts
- Bordje met 4 Belgische kazen, Luikse siroop en briochebrood.
- Chocoladefondant met een bolletje vanille-ijs.
- Crème brûlée met de smaak van het moment.
- Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef.
- Stuk cake (tegen betaling)
Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!
Opties
- Hoofdgerecht/dessertmenu: €36 p.p.
- Voorgerecht/schotelmenu: €40 p.p.
- Tweede voorgerecht: €12 p.p.
- Kaas: €9 p.p.
- Seizoenssoep : €4,5 p.p.
- Trou Normand met likeur : €4 p.p.
- Stuk cake (op verzoek)