Breid uit met een menu

Wij bieden voor, tijdens of na uw vergadering of evenement een heerlijk driegangenmenu aan. Het menu kost €40 per persoon.

Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Variaties mogelijk:

  • Menu hoofdgerecht/dessert: 32€/pp
  • Menu met voor- en hoofdgerecht: 35€/pp
  • Kaas: vanaf 11€/pp
  • Seizoenssoep: vanaf 6€/pp
  • Trou Normand: vanaf 4€/pp
Koude voorgerechten
  • Carpaccio van Limousin rundvlees, oude balsamico, rucola en Grana Padano
  • Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringeitjes
  • Klein stukje visterrine, coulis van waterkers
Warme voorgerechten
  • Cassolette van scampi's met kleine groenten en lichte room met bisque
  • Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen)
    en Serrano ham
  • Cannelloni van zalm met florentijnse saus
  • Koud of warm voorgerecht volgens de seizoensinspiratie van de chef-kok
Hoofdgerechten
  • Eendenborst met sinaasappel en jonge uien a la plancha
  • Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfssap met kruiden en geglaceerde groenten
  • Iberische pluma in tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) met polentafrietjes en sterk sap (10 dagen van tevoren te bestellen)
  • Op de huid gegaarde zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
  • Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn gebakken Luikse saus
  • Cannelloni met ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
  • seizoensgerecht geïnspireerd door de chef
Desserts
  • Duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood
  • Warme appeltaart met kaneelijs
  • Tiramisu
  • Chocoladekoepel met vanillecrème
  • Koepel van rood fruit en seizoensfruit
  • Citroenkoepel met seizoensfruit
  • Seizoensdessert van de chef

Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!

Menu Prestige

Stel uw eigen menu samen uit onze voorstellen.
Prestige menu: 49€ voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Identieke menukeuze voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud.

Variaties mogelijk:

  • Hoofdgerecht/dessertmenu: 36€/pp
  • Menu met voor- en hoofdgerecht: 40€/pp
  • Tweede voorgerecht: 15€/pp
  • Kaas: àpd 11€/pp
  • Seizoenssoep: àpd 6€/pp
  • Trou Normand met likeur: àpd 5€/pp

vegetarisch/halal/kindermenu beschikbaar op aanvraag

Koude voorgerechten
  • Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood
  • Tonijntartaar met gember, koriander en jonge uien
  • Rundscarpaccio met truffel, gedroogd fruit en balsamico
Warme voorgerechten
  • Slice of foie gras, seasonal chutney and brioche bread
  • Tuna tartar with ginger, coriander and young onions
  • Beef carpaccio with truffle, dried fruits and balsamic
Hoofdgerechten
  • Coquillecassolette met fijne kruiden en preifondue
  • Halfgare rode tonijn en ganzenleverblokjes, groene bonensalade en citrus-sojavinaigrette
  • Gekonfijte kwartel, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
  • Koud of warm voorgerecht geïnspireerd door het seizoen van de chef
Desserts
  • Bord met 4 Belgische kazen, Luikse stroop en briochebrood
  • Chocolade fondant met een bolletje vanille ijs
  • Crème brûlée met de smaak van het moment
  • Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef
  • Piece of cake (extra kosten)