BUFFET SUR MESURE

Wij maken alle buffetten voor een MINIMUM van 30 deelnemers.

Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Onze voorstellen :

  • Buffet 5 koude gerechten/2 warme gerechten/3 warme bijgerechten/3 desserts: 30 €/persoon
  • Buffet van 6 koude gerechten/3 warme gerechten/4 warme bijgerechten/4 desserts : 35 €/persoon
  • Buffet 8 koude schotels/5 warme schotels/6 warme bijgerechten/5 desserts: 45 €/persoon
  • Buffet 15 koude gerechten/8 warme gerechten/8 warme bijgerechten/6 desserts: 50 €/persoon
  • Al onze buffetten zijn vergezeld van specerijen, salade bar, dressings, brood en boter.
Koude visgerechten
  • Gerookte zalm met specerijen
  • Bellevue Zalm
  • Tomaten met grijze garnalen
  • Gerookte vis
  • Trio van gamba's met pesto (+2 €/persoon)
  • Terrine van vis
  • Langoustine met kruidenmayonaise (+5€/persoon)
  • Oesters (3 stuks/persoon)
  • Oesters, kreeft, langoustines en schaaldieren (+15€/persoon)
  • Coquilles in ceviche (+5€ /persoon)
  • Sushi/Maki
Warme visgerechten
  • Oostendse vis gratin
  • Gegrilde zeebrasem
  • Rode mul filets met vierge olie en geraspte venkel
  • Zalmsteak met witte boter, tomaat en dragon
  • Kabeljauw met kokosbonen, paprika en chorizo
  • Papillote van vis van de dag met groenten
  • Thaise viscurry van de dag
  • Paëlla met schaaldieren
Koude vleesgerechten
  • Rundscarpaccio met parmezaan
  • Serranoham en meloen (in het seizoen) of watermeloen met sesamgrissini
  • Ham op het bot
  • Assortiment van 3 worsten
  • Paté en croûte en gekonfijte ui
  • Mortadella
  • Assortiment van mini bloedworstjes
  • Rosbeef
  • Vitello tonnato (+2 €/persoon)
  • Eendenmousse met port
Warme vleesgerechten
  • Lamskonfijt op een bedje van zoete aardappel (+3 €/persoon)
  • Gebraden kalkoen met champignons
  • Kip met citroen en olijven
  • Saltimbocca van kalfsfontina met salie (+2 €/persoon)
  • Speenvarken met bonenkruid, honing en mosterdsaus
  • Luikse gehaktbal
  • Chili con carne
  • Waterzooi van gevogelte à la Hoegaarden
  • Pikante Thaise curry
  • Traditionele lasagne
vegetarische gerechten
  • Penne met groenten
  • Cannelloni met spinazie ricotta
  • Seizoensgebonden Risotto
  • Groentenlasagne
  • Groenten wok
De begeleidingen
  • Gratin dauphinois of truffel (+1 €/persoon)
  • Appels met amandelen
  • Appels met kruiden
  • Broccoli met sesamolie
  • Bechamel bloemkool
  • Geglaceerde groenten
  • Gestoofde witlof
  • Aubergine kaviaar
  • Kantonese rijst
  • Gebakken champignons van het seizoen
  • Bonen en uien met mosterdvinaigrette
  • Rode kool met appel
  • Aardappelpuree
Nagerechten
  • Kaasplank
  • IJshoekje
  • Assortiment gemaakt in de VS (brownies, donuts, muffins)
  • Panna cotta met fruitcoulis van het moment
  • Fruitsalade
  • Assortiment bitterkoekjes
  • Bavarois
  • Assortiment van javaanse tiramisu/misérable
  • Taarten van het moment
  • Duo van chocolademousse
  • Taart of pièce montée gekozen door onze patissier, afhankelijk van het aantal gasten (op aanvraag)
Partykraam als aanvulling op een menu of buffet

Hartig:

  • Hamburgerstand: hamburgers met brood, sausjes en specerijen (2 hamburgers/persoon): 12 €/persoon
  • Pasta kraam: Bolognese/carbonara saus/4 kazen: 11 €/persoon
  • Kaaskraam met salade en brood: 15 €/persoon
  • Uiensoep, croutons en kaaskraam: 5 €/persoon


zoet:

  • Klassieke dessertkraam: chocolademousse, fruitsalade, bavarois, taartjes: 6 €/persoon
  • Gastronomische dessertkraam: warme chocolade profiteroles, tiramisu, kaas, crème brûlée, chocolade fontein en fruit- en marshmallowspiesjes, assortiment taarten: 12 €/persoon
  • Mignardises kraam: mini zoete hapjes (5 soorten): 8 €/persoon