Van der Valk Hotel Verviers

Eten & drinken

Buffetten

Modulaire buffetten

  • Buffet 5 koude gerechten, 2 warme gerechten, 2 groenten, 1 bijlage + sauzen en 3 salades, 3 desserts (30 € / pers)
  • Buffet 6 koude gerechten, 3 warme gerechten, 2 groenten, 2 bijlages + sauzen en 4 salades, 4 desserts (35 € / pers)
  • Buffetten 8 koude gerechten, 5 warme schotels, 4 groenten, 4 bijlages + sauzen en 5 salades, 5 desserts (45 € / pers)
  • Buffetten 15 koude gerechten, 8 warme gerechten, 3 groenten, 3 bijlages, sauzen + 6 salades, 6 desserts

Wij organiseren buffetten vanaf 30 personen.

Koude visgerechten

• Gerookte zalm , remoulades en kappetjes.
• Zalm Bellevue.
• Gerookte forel.
• Tomaten met roze garnalen.
• Gerookte forel.
• Gamba’s met pesto. Supp 2 €
• Ansjovisduo gemarineerd met knoflook en kruiden.
• Terrine van vis en groenten.
• Perziken met tonijn
• Krabpoten en langoustines. Supp 5 €
• Tomaten met garnalen. Supp 5 €
• Zeeuwse oesters Supp 4 €
• Schaalvis: oesters, Spaanse mosselen, venusschelpen, schelpen, messen, wulken. 6 €

Koude vleesgerechten

 
 
• Carpaccio van rundsvlees met Parmezaanse kaas
• Serranoham met meloen , grisinis met sesam.
• Beenham
• Parijs worst
• Rozet van Lyon
• Paté in een korst met uienconfit
• Kipfilet met kruiden
• Pancetta, rucola
• Assortiment mini-worst en appelmoes
• Roastbeef met peper
• Kip geglaceerd met zuiderse groenten
• Vitelo tonatto
• kip in gelei met dragon
• Eenden fondant  en zijn confijten

Salades

• Tomaat met mozzarella en oude basilicum
• Komkommer met dille
• Cherrytomatensalade met basilicum
• Salade van rucola en parmaham
• Salade met koolsla
• Gegrilde groenten op zuiderse wijze
• Artisjok met notenolie
• Paddestoelen op z’n Grieks
• Linzensalade
• Libanese taboulé
• Gezonde salade (quinoa, tarwe, knapperige groenten)
• Pastasalade met pesto
• Haringsalade met bieten
• Aardappelsalade met mayonaise
• Koude cesarsalade met kip
• Salade Niçoise
• Gemengde salade
 
Al onze buffetten worden vergezeld van koude sauzen,salades, vinaigrettes, brood en boter.

Warme vleesgerechten

• Geconfijte lamsschenkel op een bedje van zoete aardappel
• Gebraden kalkoen met wilde paddestoelen
• Gevogelterollade met een dragonroomsaus
• Kip met citroen en olijven
• Varkensgebraad met sjalottensaus
• Plakje kalfsvlees op een bed van ratatouille
• Gemarineerde kipdrumsticks
• Gelakte kipspies met sesam
• varkenshaas “Dijonaise”
• Merguez
• Boerenworst,chipolata
• Saltimboca met een tomatencoulis
• Gehakte beefstuk
• Luikse gehaktbal
• Kipfajita's
• Waterzooi  met Hoegarden
• Lamsbout met pruimen
• Kip met kokosmelk

Warme visgerechten

• Zeebrasem met groenten en saffraanroomsaus
• Rodepoonfilet op Provensaalse wijze
• Zalmsteak met waterkersroomsaus
• Kabeljauw met kreeftensaus
• Bouillabaisse zoals in Marseille
• Filets van tong en zalm met champagnesaus
• Viscurry van de dag
• Gambas met pesto
• Visspies en scampi
• Dim-sum
• Mosselen natuur
• Ravioles met zalm

Vegetarisch

• Penne met groenten
• Cannelloni met ricotta en spinazie
• Paddestoelenrisotto
• Groentenlasagna
• Groentenwokas

Warme bijgerechten

• Gratin dauphinois, truffel, Provençaals, groenten
• Amandel kroketjes
• Gevulde aardappel
• Aardappel met fijne kruiden
• Broccoli met roomsaus
• Bloemkool met melksaus
• koude groenten...
• Gegratineerde witloof
• Aubergine met knoflook
• Rijst met groenten
• Grootmoeders stoofpotje
• Penne met boter
• Rode kool met appels
• Aardappelpuree of groenten
• Sauzen (Bea rnaise, champignons, peper, tomaten, witte boter.....)

Nagerechten

• Kaasplank
• IJskar
• Fruitmousse
• Panna cotta
• Fruitsalade
• Snoepjes
• Taarten
• Bavarois
• macarons
• Fruitspiesjes
• gebakjes van onze banketbakker
• Chocolademousse