Culinaire thema's

"Ambiance" Oudjaars buffet

 

Buffet nieuwjaarsavond 31/12/2016 voor 100€ pp

Het land

De zee

Hoofdgerechten

Desserts

Terrine van hertenkalf

Gekonfijte kastanjes

Salade van King krab en citrus

Parelhoen met bosvruchten, champagnesaus

Tiramisu met rode vruchten en likeur

Terrine van fazant, peperkoek, sinaasappelchutney

Gerookte heilbot met rode bessen

Kwartel met druiven en kleine spekjes

Assortiment van lokale kazen

Verse kaas en wrap met Iberische ham

Canadese kreeft Bellevue en citroenmayonaise

Zalm in korst van dragon, crème van erwtjes

Crumble van appel en kaneel

Carpaccio van gerijpt rund, coulis van pesto

Oesterkraam en diversen

Kalfsmignon met oesterzwam

Chocoladetaart

Fondant van eend op gekarameliseerde perzik

Zalm Bellevue gepocheerd met Loirewijn

Penne met kreeft kleine groenten

Salade van seizoensvruchten

Tartaar van kalf met pistaches en droog fruit

Carpaccio van kabeljauw met frambozen

Amandelaardappeltjes

 

 

Gebakjes gevuld met verse kaas en gerookte zalm

Thaise gelakte eend en rijst met duizend geuren

 

 

Tartaar van tonijn met mango en koriander

Courgettes gegrild met honing en soja

 

 

Scampi met mousse van artisjokken

Ravioli van patrijs, truffelsaus

 

 

Mousse van vis en terrines

Jonagold met veenbes

 

 

Soep: cappuccino van kreeft

Show cooking: kalfsoester met ganzenlever en appelsaus

Om middernacht, nieuwjaarscake!

Optreden van Romy Conzen

Gratis tot het concert van Bouldou in het hotel.

Uiensoep tijdens het concert van Bouldou