Culinaire thema's

Buffet van de oudejaarsavond 31/12/2018 tot 105 € pp

 

De aarde

 

De zee

 

Hoofdgerechten

 

Nagerechten

 

Eendenpaté met pistachenoot en witte prot

 

 

Taboulé met frisheid van de zee, multikleuren paprika's.

 

Gestoofde everzwijnen en hert op ardeense wijze boshazen.

 

Catalaanse crème en panna cotta met twee sauzen

 

kwartelpaté , peperkoek en vijgenchutney

 

Baby ananas gevuld met
citroenmayonaise en krab

 

Eendenbout , confit met geflambeerde perziken.

 

Regionale kaasassortimenten

 

wrap met gerookte kalkoen  , rucola en
verse kaas met truffels

 

Canadese kreeft in Bellevue , gelei met tomaten en kruiden

 

Witvis gegrild op een groentebed, saffraanroomsaus

 

Mini-citroentaartjes.

 

Carpaccio van Holstein-rundvlees, oude balsamico, vijgen

 

 oesters en schaaldieren uit Zeeland.

 

Kalfsvlees in dragon korst

 

Assortiment van onze banketbakker

 

Eendenfondant op kweepeer confit.

 

Bellevue zalm en Gambas waterval

 

Zalmcannelloni met witte botersaus

 

Verse fruitsalade met passoa.

 

Tartaar van rundvlees en ganzenlever, gedroogde tomaten.

 

Zeebrasem tartaar met Aziatische kruidens

 

Gekonfijte aardappelen.

 

Kaneelchurros met kaneel en vanille-ijs

 

 

Profiterollen gevuld met ganzenlever port gelei.

 

Gefrituurde scampi met rode pesto, penne en groenten.

 

Gestoofde minigroenten

 

Mini kerststronk en  mini dessert

 

 

Rillettes van vis en verschillende tapenades

 

Ravioli van kwartels met cantharellen

 

 

 

 

Gestoofde rode kool met appels.

 

 

 

 

 

 

Soep: kreeft cappuccino, peterselie coulis.
Show cooking: schnitsel van ganzenlever op peperkoek en gekarameliseerde appels.


                             Om middernacht, nieuwjaarsgebak !.