Culinaire thema's

Brunch nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsbrunch 01/01/2019 tot 45 € pp

 

De aarde

 

De zee

 

Hoofdgerechten

 

Nagerechten

 

Perigord-salade, eenden spiermaag, eendenborst, vijgen

 

Zalmtartaar en st jacobsvlees met exotisch fruit.

 

Fondant van gevogelte gevuld met eekhoorntjesbrood.

 

Assortiment mini desserts van het jaar

 

Wrap met truffelcrème, ganda ham, rucola.

 

Perziken met zeevruchten , zoete citroenmayonaise.

 

Filets van rode poon op bed van geroosterde groenten.

 

Mini saint-honoré

 

 

 

Salers beef carpaccio, vinaigrette met mosterd van Meaux.

 

Tomaat met garnalen  , dille en kervel.

 

Blanquette van kalfsvlees op smaak gebracht met truffel.

 

Mousse van passievrucht met knapperige chocolade knikkers.

 

Eendenlever  gestoofd met vlierbessen.

 

Halve kreeften in Bellevue, whisky-cocktailsaus.

 

De traditionele zuurkoolschotel

 

Assortiment ijs en toebehoren

 

 

Kleine taart met zout en fondantuien.

 

 

Tarwensalade, gerookte paling  met verse kruiden.

 

Mini-burgers Rossini-stijl met frietjes.

 

Fruitsalade doordrenkt met munt
schilfers van meringues

 

Gougère gevuld met kwartelmousse, fruitgelei.

 

Met beukenhout gerookte zalm

 

Gratin van vergeten groenten.

 

Farandole van soesjes, chocoladesaus en vanille-ijs

 

Terrine en paté uit Aubel.

 

Waterval van oesters en kreeftachtigen en dressings

 

Aardappelpannenkoekjes met Herve-boter.

 

Kaasschotel, gedroogd fruit en Lukse siroop

 

 

De hele zalm in Bellevue

 

Gegrilde trip en gestoofde peren met steranijs.

 

 

 

 

Rundergebraad  met  sjalotjesaus.

 

 

 

Soep: roomsoep van schorseneer, verkruimeld gerookt everzwijn.
show cooking : maak je eigen roerei: truffel, gerookte zalm, boschampignons.