Breid uit met een menu

Wij bieden voor, tijdens of na uw vergadering of evenement een heerlijk driegangenmenu aan. Prijs op aanvraag

Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Variaties mogelijk:

  • Menu hoofdgerecht/dessert: Prijs op aanvraag
  • Menu met voor- en hoofdgerecht: Prijs op aanvraag
  • Kaas: Prijs op aanvraag
  • Seizoenssoep: Prijs op aanvraag
  • Trou Normand: Prijs op aanvraag
Koude voorgerechten
  • Carpaccio van Limousin rundvlees, oude balsamico, rucola en Grana Padano
  • Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringeitjes
  • Klein stukje visterrine, coulis van waterkers
Warme voorgerechten
  • Cassolette van scampi's met kleine groenten en lichte room met bisque
  • Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen)
    en Serrano ham
  • Cannelloni van zalm met florentijnse saus
  • Koud of warm voorgerecht volgens de seizoensinspiratie van de chef-kok
Hoofdgerechten
  • Eendenborst met sinaasappel en jonge uien a la plancha
  • Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfssap met kruiden en geglaceerde groenten
  • Iberische pluma in tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) met polentafrietjes en sterk sap (10 dagen van tevoren te bestellen)
  • Op de huid gegaarde zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
  • Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn gebakken Luikse saus
  • Cannelloni met ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
  • seizoensgerecht geïnspireerd door de chef
Desserts
  • Duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood
  • Warme appeltaart met kaneelijs
  • Tiramisu
  • Chocoladekoepel met vanillecrème
  • Koepel van rood fruit en seizoensfruit
  • Citroenkoepel met seizoensfruit
  • Seizoensdessert van de chef

Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!

Menu Prestige

Stel uw eigen menu samen uit onze voorstellen.
Prestige menu: Prijs op aanvraag, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Identieke menukeuze voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud.

Variaties mogelijk:

  • Hoofdgerecht/dessertmenu: Prijs op aanvraag
  • Menu met voor- en hoofdgerecht: Prijs op aanvraag
  • Tweede voorgerecht: Prijs op aanvraag
  • Kaas: àpd Prijs op aanvraag
  • Seizoenssoep: Prijs op aanvraag
  • Trou Normand met likeur: Prijs op aanvraag

vegetarisch/halal/kindermenu beschikbaar op aanvraag

Koude voorgerechten
  • Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood
  • Tonijntartaar met gember, koriander en jonge uien
  • Rundscarpaccio met truffel, gedroogd fruit en balsamico
Warme voorgerechten
  • Slice of foie gras, seasonal chutney and brioche bread
  • Tuna tartar with ginger, coriander and young onions
  • Beef carpaccio with truffle, dried fruits and balsamic
Hoofdgerechten
  • Coquillecassolette met fijne kruiden en preifondue
  • Halfgare rode tonijn en ganzenleverblokjes, groene bonensalade en citrus-sojavinaigrette
  • Gekonfijte kwartel, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
  • Koud of warm voorgerecht geïnspireerd door het seizoen van de chef
Desserts
  • Bord met 4 Belgische kazen, Luikse stroop en briochebrood
  • Chocolade fondant met een bolletje vanille ijs
  • Crème brûlée met de smaak van het moment
  • Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef
  • Piece of cake (extra kosten)